neděle 29. července 2012

Nový domov Archieho a Apolla

V pátek 8. června 2012 se odstěhovali do nového domova bráškové Archie a Apollo. Jejich novou majitelkou se stala Bára Vyskočilová z Prahy. Kluci odcházeli od maminky ve stáří čtyř týdnů a dvou dnů a s pěknou váhou 252g a 264g. Dostali nová jména Chip a Dale. Přejeme jim, aby se měli krásně a dělali doma jen radost!

Chip a Dale v novém domově


4 komentáře:

  1. zdravím, obdivuji, jaké máte zkušenosti s morčaty. Jak dlouhou je chováte a zajímáte se o ně? babička naše si chce pořídit králíka, protože je doma pořád sama. ale my nechceme, aby byl doma kvůli chlupům. jak známe babičku, byl by furt na volno... jak se dá toto zvíře chovat venku? stačí mu jako výběh, nějaký čtverec z okrasného pletiva? děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Ti se mají, vážně parádní bydlení. My se teď taky chystáme pořídit si domů morče. Právě proto se snažím různě po internetu najít nějaké info ohledně toho, jak se o morčata starat a co vlastně takové morče vůbec potřebuje. Koukal jsem, že toho bude dost. Vidím to tak, že všechno asi zkusím objednat přes internet, například přes domacizoo.cz Tam mají věcí pro morčata opravdu spoustu.

    OdpovědětVymazat
  3. To je hezké, snad tam budou spokojeni. Mě děti pořád lanaří, že by chtěli morče nebo křečka, já se tomu trochu bráním kvůli zápachu a také je mi více než jasné, kdo by se o to staral :-) ale jak se znám, tak stejně časem podlehnu. Odmalinka jsem zvyklá mít kočku, ta je ale čistotná, chodí na záchod, má svoje škrabadlo pro kočky, kde i odpočívá a člověk o ni prakticky neví a hlavně nezapáchá.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsem přímo z farmářské rodiny, ale mít doma kurníky pro slepice je teda určitě povinnost. Nedovedu si vlastně ani představit že bychom s manželem někdy bydleli v bytě, ještě v tak ohavném městě jako je Praha. A jak to máte vy?

    OdpovědětVymazat

Počet zobrazení stránky