neděle 29. července 2012

1. Výstava krátkosrstých morčat v Praze

Po delší pauze mezi příspěvky způsobené novými starostmi o našeho v dubnu narozeného synka mám spoustu námětů, o čem bych vám chtěla referovat. Nejprve se podíváme na pár fotek z 1. Výstavy krátkosrstých morčat v Praze, která proběhla 4.3.2012v Toulcově dvoře a které jsem na jaře slibovala.




3 komentáře:

  1. Miluju tyto výstavy. DO morčat jsem až blázen bych řekl. Již od mala jsem si je pořídil a staral o ně. Stavěl jsem jim průlezky, domečky atd. Hrozně jsem si to užíval. Ted ale jak jsem starší a jsem hodně pod stresem, začal jsem je kreslit na malířské plátno a uklidňuje to pěkně. Doporučuji určitě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na výstavě jsem také byla. Ale to bylo hlavně z toho důvodu, že jsme jeli pro psí boudy pro naše pejsky a zrovna jsme se omylem vyskytli na stejném pavilonu jako se konala vaše výstava. Jako, zaujalo nás to, ale asi bychom podruhé už nešli. Nevidíme na tom totiž nic speciálního.

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož manžel chce hodně jezdit na ty výstavy, ale prostě nemáme tak moc dobré podmínky v jednotlivých halách po republice, tak se rozhodl že si s sebou kromě zatravňovací dlažby kterou vozí často v autě kvůli rekonstrukcím na statku, bude vozit ještě nějaké další příjemné materiály, na něž je postavíme a oni budou pobíhat a budou se cítit v rámci výstavy spokojeně.

    OdpovědětVymazat

Počet zobrazení stránky